Aksìdent tragjìk, humb jetën e reja me origjinë shqiptare (Foto+Emri)

Aksìdent tragjìk, humb jetën e reja me origjinë shqiptare (Foto+Emri)

Dy vajza të reja mbetën të vd ekura dhe një tjetër u plagos në një aksi dent të ndodhur në Itali të Martën. Sipas mediave italiane, një nga vik timat është me origjinë shqiptare.

Paola Carrozza, 21 vjeç nga Argenta dhe Marialuisa Sibilio, 20 vjet Alfonsine mbetën të vdekura, ndërsa Elisa Di Bona, një tjetër 21-vjeçare, mbeti e pla gosur dhe raportohet se ndodhet në gjendje të rëndë.

Vajzat ishin duke lëvizur me një automjet tip “Mitsubishi Colt” që u përplas me një “Hyundai Kona” e më pas përfundoi duke u përplasur dh unshëm me një pemë anë rruge.

Një nga vajzat Paola raportohet se prej rreth një viti jetonte në Milano, ku punonte. Ditët e fundit, duke përfituar nga një periudhë pushimesh, ajo ishte kthyer për të vizituar babanë dhe vëllezërit e saj Argenta.

Nëna e saj, me origjinë shqiptare, raportohet se nuk ndodhej në Itali në momentin e ngjarjes.