Aktorja e njohur shqiptare zmadhon gj.oksin, por harron të fshijë fotot kur e kishte të vogël (Video)

Arta Nitaj është tepër e re në moshë, por arriti suksesin falë pjesëmarrjes së saj në serialin “O sa mirë”. Aktorja me origjinë nga Kosova numëron një numër të madh ndjekësish në rrjetet sociale dhe kjo e bën atë të jetë mjaft aktive.
Ajo publikon herë pas here foto e video pro vokuese, ku duken hapur pjesët j oshëse të trupit, mes së cilave edhe gj oksi. Kohët e fundit është vënë re një rritje e dukshme e “parakolpit” të aktores shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: