Aktorja shqiptare preferon të luajë dhe ti puth aktorët turq në seriale turke (VIDEO)

Dy të parët që janë aktorë të serialeve më të ndjekura janë Kivanc Tatlitug dhe Can Yaman. Të dy kanë deklaruar se kanë origjinë shqiptare. Kivanci thotë se e ka babain nga Prishtina, ndërsa Can kishte gjyshërit shqiptarë që emigruan në Turqi. Një tjetër shqiptar që mori vëmendje të madhe në filmin “Kiralik Ask – Dashuri me qera”, ku ishte dhe protagonist është Baris ArduJA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME