Al-Bagdadin e tr.adhtuan…brekët e tij, nuk ua m.err mendja se si një kurd mposhti liderin e Shtetit Islamik

Al-Bagdadin e tr.adhtuan…brekët e tij, nuk ua m.err mendja se si një kurd mposhti liderin e Shtetit Islamik

Al-Bagdadin e tr.adhtuan…brekët e tij, nuk ua m.err mendja se si një kurd mposhti liderin e Shtetit Islamik.Autoritetet kurde pretendojnë se drita jeshile për nisjen e operacionit të forcave speciale amerikane, u ‘ndez’ pasi një spiun kurdë kishte vj.edhur një palë mbathje të të liderit të Shtetit Islamik për të vërtetuar identitetin e tij ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: