Alarmohet burgu i Vlorës,të burgosurit kërkesë për të marrë Klodianin në qeli, duan ta vrasin

Alarmohet burgu i Vlorës,të burgosurit kërkesë për të marrë Klodianin në qeli, duan ta vrasin

Klodian Calamani ndodhet i vecuar ne paraburgimin e Vlores, dhe sipas deshmive q ekam nuk shfaq asnje shenje deshperimi, thjesht duket si nje njeri neutral, pa gjak. Qendron vetem , askush nuk e ka vizituar dhe vijon te jete me te njejtat rroba qe ka ne foto.

Por eshte ne nje rrezik shume te madh kur jane shume te burgosur, qe u kane deklaruar miqve apo dhe ne rrjetet sociale, qe nese do te jemi ne kontakt me te do e vrasim. Kjo eshte dhe arsyeja qe ai u largua nga Fieri.

Eshte ne te njejten dhome ku ka qendruar edhe vrasesi i femijes ne Dhermi, po ashtu dhe autori i vrasjes se Selenices. Madje ne Fier, ka patur kerkesa per ta cuar ne qelite e tyre, por edhe ne Vlore ka kerkesa te tilla.