Albana Vokshi sherr me deputetn në Qytet Studenti, ndërhyn banori: Lavire, duam e shkarkimin e drejtoreshës, jo politikë

Albana Vokshi sherr me deputetn në Qytet Studenti, ndërhyn banori: Lavire, duam e shkarkimin e drejtoreshës, jo politikë

Ish-deputetja Albana Vokshi është përplasur mbrëmjen e sotme me deputeten e PS-së Vasilika Hysin, gjatë një vizite që patën në qytetin Studenti, teksa banorët e godinës nr.15 kanë dalë jashtë.Ata kërkojnë shkarkimin e drejtoreshës së konvikteve dhe riinspketimin e banesave të tyre dhe shprehen se kanë frikë të futen brenda pasi theksojnë se godina ka marrë dëme të konsiderueshme nga tërmeti shtype rekl,am dhe shiko vide,on: