Albin Kurti “dridhë“ Beogradin, Lista Serbe nuk ka qa lip  në qeveri edhe pik! let shkojn ne ……

Albin Kurti “dridhë“ Beogradin, Lista Serbe nuk ka qa lip në qeveri edhe pik! let shkojn ne ……

Synimi ynë është të jetë koalicion sa më i madh në numra, por hapi i parë dhe më i madh është ai mes LVV-së dhe LDK-së”, tha Kurti për RTK dhe shtoi se për koalicionin qeverisës, punën më të madhe e ka kryer populli i Kosovës.
Lidhur me atë nëse Lista Serbe do të jetë pjesë e qeverisë Kurti, kreu i Vetëvendosjes tha se nuk është obligim kushtetues që ta kemi Listën serbe në qeveri me p’oshtë shihni videjon nga Kurti.