Albin Kurti: E di se shumëkush e do vr.asjen time (Video)

Gazetari Bushati, ka dhënë detaje nga kjo ndejë e tyre me Kurtin duke e vlerësuar lart kreun e Vetëvendosjes.

Në një moment, duke folur për parashikimet e ndonjë rrethane se si ‘të gjithë mund të bëhen bashkë për ta rrëzuar nga pushteti Kurtin’, Bushati tregon një fjali që ka thënë vetë Kurti: ‘E di se shumëkush e do vra sjen time’ shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: