Albin Kurti është bërë hajgaregji i madhë!

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Memli Krasniqi ka folur për zhvillimet e fundit në vend. Krasniqi ka thënë se vendimi i Gjykatës K.Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Memli Krasniqi ka folur për zhvillimet e fundit në vend.Krasniqi ka thënë se vendimi i Gjykatës Kushtetuese për pezullimin e dekretit të Presidentit, Hashim Thaçi për formimin e Qeverisë së re ka qenë i drejtë sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: