Albin Kurti është një Ajnshtajn i shqiptarëve, serbët befasojn me komente!

Albin Kurti është një Ajnshtajn i shqiptarëve, serbët befasojn me komente!

Serbët janë befasur nga intervista e kryeministrit në ardhje Albin Kurti, për televizionin serb N1. Intervista është zhvilluar në gjuhen serbe, dhe shumë komentues serbë kanë mbetur të befasuar në paraqtijen e tij. “Cfarë ndryshimi në kulturë nuk krahasohet me ne! Me një qeveri si kjo, ata së shpejti do të jenë më mirë për ata që jetojnë atje. Dhe ne do të jemi shumë më keq”, shkruan një komentues serb .Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju