Albin Kurti fiton edhe “Zemrat“ e serbëve, shikoni se çfarë i komentojnë aty!

Albin Kurti fiton edhe “Zemrat“ e serbëve, shikoni se çfarë i komentojnë aty!

Serbët janë befasur nga intervista e kryeministrit në ardhje Albin Kurti, për televizionin serb N1. Intervista është zhvilluar në gjuhen serbe, dhe shumë komentues serbë kanë mbetur të befasuar në paraqtijen e tij. “Cfarë ndryshimi në kulturë nuk krahasohet me ne! Me një qeveri si kjo, ata së shpejti do të jenë më mirë për ata që jetojnë atje. Dhe ne do të jemi shumë më keq”, shkruan një komentues serb.Një tjetër komentues shkruan se elokuenca Kurtit, është më e mirë se sa e Daçiqit kur flet në serbisht.“Një njeri jashtëzakonisht i zgjuar dhe i kulturuar, me këtë njeri Kosova padyshim që do të ecë përpara”, shkruan një tjetër serb shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih disa nga komentët e serbëve për Albin Kurtin: