Albin Kurti: Ju betohem në çka të doni se ky mu.ti Baton Haxhiu është njeri i serbisë!

Albin Kurti ka thënë që ndërmjetësi i Beogradit në mes të Vuçiqit dhe Thaqit është gazetari Baton Haxhiu, transmeton AlbaninenShow. “Ndërmjet Thaqit dhe Vuçiqit, ndërmjetësues është Baton Haxhiu, po ky person dikur ishte ndërmjetësues i Mahmut Bakallit dhe shefit të sherbimit serb, Ivica Shtanishiq. Fatekeqësisht ky person ka ndikim të madh edhe në Shqipëri shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.