Albin Kurti: Kosovarët do të vd isnin, nëse diaspora nuk do te dërgonte para në Kosovë

Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti, e ka përshkruar Kosovën si vend ku më së lehti është të vd esësh.Këtë konstatim e ka dhënë në një intervistë për një gazetë zvicerane.“Pothuaj nuk është e mundshme të marrësh kapi tal. Është t.me rrësisht vështirë të ndërmarrësh diçka, dhe edhe më vë shtirë të zhvillosh diçka në aspektin afatgjatë. Në Kosovë vetëm vd ekja është e lehtë shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.