Albin Kurti nuk tërhiqet as përballë amerikanëve e as përballë Isa Mustafës: Serbisë do t’i vendosim reciprocitet të plotë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka theksuar se edhe në fushatën zgjedhore, edhe pas saj, edhe në programin qeverisës, angazhohemi për vendosjen e reciprocitetit të plotë me Serbinë, raporton Gazeta Blic.
Ai me këtë deklaratë ka refuzuar që të dëgjojë këshillën e Isa Mustafës dhe të Grenell për heqjen e taksës dhe mos vendosjen e asnjë mase ndaj Serbisë, që të vazhdoj dialogu.
Sipas Kurtit taksa 100% ndaj mallrave serbe kishte efekt shumë të vogël. Madje sipas tij, kjo taksë u vendos që të mos shkohet në dialog me Serbinë shtyp rekk,llamen shiko Vjideo