Albin Kurti shkarkoi gruan e Bekë Berishës Nga Posta e Kosoves, ska mo makijato, veq Çaj Rusi po pin

Qeveria e Kosovës, e udhëhequr nga kryeministri Albin Kurti, gjatë mbledhjes së sotme ka votuar për shkarkimin e bordit të Telekomit.
Anëtarët e bordit të shkarkuar janë Besa Shatri, Skender Hoti, Shkelzen Ibrahimi, Sead Ujkani dhe Suzana Andjelkovic.Per te pare videon ep lote shtyp ne rek’lamen me poshte