Albin Kurti takohet me Edi Ramën

Albin Kurti takohet me Edi Ramën

Albin Kurti takohet me Edi Ramën
Kreu i Lëvizjes Vetëvendosje dhe njëherazi kandidati për kryeministër i Kosovës, Albin Kurti ka mbërritur në orët e mbrëmjes në Tiranë dhe është takuar me kryeministrin shqiptar Edi Rama.Albin Kurti takohet me Edi Ramën
Kreu i Lëvizjes Vetëvendosje dhe njëherazi kandidati për kryeministër i Kosovës, Albin Kurti ka mbërritur në orët e mbrëmjes në Tiranë dhe është takuar me kryeministrin shqiptar Edi Rama.