Albin Kurti: Thaçi na k ërcënoi publikisht duke na ftuar që me Sveçlën, të shkojmë në shtëpinë e tij

Albin Kurti në emisionin “Opinion” tha se presidenti, Hashim Thaçi i kër cënoi duke i bëri ftesë kot që ai të shkojë në shtëpinë e tij me ministrin e brendshëm, Xhelal Sveçlën.
Kështu Kurti tha se dëshironte që ta civilizojë këtë raport duke e sjellur në një studio televizive.
“Bëhet fjalë për një lloj kër cënimi publik që na bëri presidenti neve. Dëshirova që ta civi lizoj këtë raport duke e sjellur në një studio televizive sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: