Albin Kurti “tranon” Beogradin me këtë deklaratë! Jo me mua ska pazzare, unë nuk jam si…

Albin Kurti “tranon” Beogradin me këtë deklaratë! Jo me mua ska pazzare, unë nuk jam si…

Albin Kurti, ka thënë se Lista Serbe nuk do të jetë pjesë e Qeverisë së re të Kosovës.
“Lista Serbe do të jetë në opozitë dhe një ministër do të jetë nga komu niteti serb, nuk nënkupton që ai do të jetë në koalicion.
Nacionaliteti serb nuk është anëtarësi partie por përkatësi kombëtare”.
E në këtë intervistë, Kurti ndër të tjera është pyetur edhe për flamurin shtetëror të Kosovës, të cilin ka thënë se do ta mbajë në Zyrën e Kryeministrit dhe…Shtt.ipp rrekll,ammen per te kkshyyr v1djon pr,it 5 se,konda qe te ha,ppet.