Albin Kurti vjen me një deklaratë të “fu qishëm“ Ja kush e m’byti Astrit Deharin

Albin Kurti vjen me një deklaratë të “fu qishëm“ Ja kush e m’byti Astrit Deharin

Albin Kurti, ka thanë se tri vjet pa Astrit Deharin janë shumë, e tri vjet pa d.rejtësi për të janë tepër shumë.
Kurti ka thanë se Astrit Deharin e m.byti regjimi (pushteti), mbasi simbas tij nuk po e merrnin dot në pyetje askush e as p.rokurori që ishte i ngarkuem me rastin. Simbas tij në Kosovë d.rejtësia dhe sistemi i gj.yqësisë asht ba vend i k.rimit me rastin e v.rasjes së Astrit Deharit me p’oshtë n’diqni videjon nga Kurti.