Amb asadorja Çitaku: E tur pshme pritja e lojtarëve anglezë në aeroport

Amb asadorja Çitaku: E tur pshme pritja e lojtarëve anglezë në aeroport

Ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku e ka quajtur të tur’pshëm veprimin e bërë dje në aeroportin “Adem Jashari”, ku disa vajza i prisnin me lule lojtarët e Kombëtares së Anglisë.“S’kam qare pa e thanë, ajo pritja në aeroport…e tur’pshme” ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: