Amra Muric – Motra e portierit të Kosovës vjen me pozë provokuese nga dushi

Pothuajse në çdo paraqitje të saj, Amra shfaqet tejet provokuese.

E tillë është dhe fotografia që ajo ka publikuar së fundmi në llogarinë e saj në Instagram, ku shfaqet duke bërë dush, ndërsa nuk ka munguar ekspozimi i aseteve trupore, e që padyshim edhe komentet kanë qenë të shumta në drejtim të saj ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: