AndyRuizJr vs Anthony Joshua 🥊 Live për 5minuta fillon

AndyRuizJr vs Anthony Joshua 🥊 Live për 5minuta fillon

#AndyRuizJr vs Anthony Joshua 🥊

Ngjarja më spektakolare e Boksit këtë të Shtunë në Kujtesa, ku do të ndeshen dy titanët #Ruiz dhe #Joshua 🔥

#Ksport1 | Duke filluar nga ora: 18:00h me para ndeshje ⏰

#FriendlyReminder
Ja dhe video ekeni me poshte shtype rekl,am dhe shikojeni ndeshjen live qe do te filloj tani: