Angela Merkel E Bën “Hor“ Mogherin Për Shqiptarët E Kosovës, Ti Je Hala E…

Pas reagimit të Mogherinit që tha se për të kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën, duhet t’i drejtojnë disa punë në vendin e tyre. Reagimi ka qenë i menjëhershëm nga zonja e parë e Gjermanisë, Angela Merkel. Kjo e fundit i’u drejtua Mogherinit dhe i’a tha disa fjalë për Kosovën. Ti nuk mund t’i japësh mësim Kosovës se çfarë të veprojnë në shtetin e tyre. Ata din se si të veprojnë shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon e plote.