Angela Merkel: Hiqjani “Vizat“ Shqiptarëve në Kosovë se ata jan njerëz të…

Gjasat që liberalizimi i vizave të jetë dhuratë për Kosovën në prag të Krishtlindjeve janë inekzistente. Përveç Gjermanisë e cila Merkel thotë qe vizat të hiqen kosovarëve, duket se askush tjetër prej shteteve anëtare të Bashkimit Evropian nuk mendon se kosovarëve duhet t’u hiqet r.egjimi i vizave brenda një kohe të shkurtër, derisa Kosova të përmbushë kushtin për sundimin e ligjit dhe l.uftimit të k.rimit e k.orrupsionit shtyp mbi relkam dhe shiko vjideo