Anglezët Ia Kthejnë Nderin Dhe Respektin – Dy Ditë Pas Anglia Merr Hapin E Madh Për Kosovën

Kjo si shkak i pritjes së jashtëzakonshme që Kosova i bëri kombëtares angleze dhe jo vetëm stafit e lojtarëve por edhe tifozëve të cilët lavdëruan Kosovën dhe njerëzit e saj në cdo rrjet të mundshëm social. E një tifoz anglez tha se Kosova pas gjithë kësaj do marrë pikë nga ai në kontestin e Eurovisionit, i tilli nuk ishte në dijeni që Kosova nuk merr ende pjesë në këtë kompeticion, por gjithsesi vlen të respektohet për zemërgjerësinë shtyp ne rek lame dhe lexo tep lote kete lajm.