Angli/ Shkuan të gr abisnin shtëpinë me ka nabis, bien në “pritën” e policisë 3 antarë të “Hellbanianz”

Të ar-matosur dhe me h anxharë, tre shqiptarë janë a rrestuar teksa kanë s-ulmuar një shtëpi në veri të Londrës që ishte shndërruar në një depo të sofistikuar të d rogave nga kr iminelët rumunë.Azen Dajci, 26 vjeç, i cili drejton një Mercedes të artë me targa HEII BOZ, mori pjesë në b astisje së bashku me të tjerët përfshirë Fabion Kuci, 27 vjeç, dhe Ardi Sheta, 18 ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoni vide,on: