Anita: Ramushi çdo natë po flet jerem “Kadria Kadria, Fatmiri Fatmiri (VIDEO)

Ka vite që e ëndërron postin e kryeministrit dhe tashmë kur është më afër se kurrë, Ramush Haradinaj, ka hyrë në një fazë tepër të vështirë.Pasi në secilin tubim Haradinaj po prezantohet dhe po flet si kryeministër i ardhshëm i Republikës së Kosovës, duket se i është bërë edhe fiksim.Madje në obsesion. Këtë po e fakton edhe vet Anita Haradinaj, bashkëshortja e Haradinajt. Ajo në një intervistë për Kukunews ka treguar se çfarë po hjek me Ramushin këto ditë.