Anulohen Dasmat E Muajit Prill, Ja Çfarë Do Ndodhë Me Dasmat !? (Video)

Pandmedia e fundit COVID-19 ka shkaktuar dëm të madh jo vetëm në aspektin financiar dhe shëndetsorë por në vendin tonë ka anuluar edhe dasmat sezonale të muajit Prill, muaj ky që ofron pushime 2 javore për mërgimtarët në Gjermani, Zvicër, Austri, Itali dhe në gjithë diasporën.Restoranet do të kenë humbje të mëdha ketë muaj, pasi të gjithë dasmat janë anuluar, per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte