Anxhela Peristeri e puthet “live” në emision me këngëtarin (Video)

Anxhela Peristeri e puth “live” në emision këtë këngëtar.
Anxhela Peristerit në emisionin Kojshia Show iu bë një surprizë interesante duke u futur një këngëtar të cilin ajo e njihte shumë mirë.
Ajo nuk hezitoi dhe e puthi atë.!Shikoni kush është këngtari dhe pse eputhi ajo ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on