Apeli i nënës: Kujdes, kjo lule që mbani në shtëpi është vde, kjeprurëse (Video)

Apeli i nënës: Kujdes, kjo lule që mbani në shtëpi është vde, kjeprurëse (Video)

Pasi i ndodhi fatkeqësia me fëmijën e saj, nëna e djaloshit e shpërndau këtë informacion për të gjithë që të ruajnë fëmijët dhe veten nga kjo lule vdekjeprurëse.
Historia e trishtë e jetës së saj filloi atëherë kur Esteban, djali i saj 5-vjeç po luante me këtë bimë, madje dhe e kishte konsumuar,Tejkalo hapsirën mëposhtme / vazhdo lajmin të plotë