Arbana mesazh shkupjanëve: Hiqeni plisin se ju vetëm shqiptarë nuk jeni (Video)

Me plisa në koke dhe flamuj kombëtar disa qytetarë shqiptarë në Shkup! kanë mbështetur agresionin e Turqisë kundër kurdëve.Ndaj këtij aktiviteti ka reaguar gazetarja dhe publicistja kosovare, Arbana Xharr.
“Hiqeni flamurin kombetar e plisin, se ju vetem shqiptare nuk jeni. Mos na e flliqni shqiptarine!”,është shprehur ajo ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: