Arbana Xharra: E pashë filmin turk, jam kënaq t’u kesh se më pëlqen kur vuan Turqia dhe Muslimant

Ky film i vitit 2019, trajton raportin mes një babai me ngecje në intelegjencë dhe vajzës së tij. Pjesa më dramatike e tij është vuajtja e një krimi që nuk e ka kryer nga babai, për çfarë edhe dënohet me vdekje, por që siç e do zakoni në filmat turk, ai në fund i shpëton dënimit dhe bashkohet me vajzën e tij. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte