Ardit Gjebrea e merr në telefon për t’i thënë se i ka rënë Telebingo, të gjithë përloten me atë që dëgjuan në anën tjetër të telefonit

Ardit Gjebrea e merr në telefon për t’i thënë se i ka rënë Telebingo, të gjithë përloten me atë që dëgjuan në anën tjetër të telefonit

Pasditen e sotme në Telebingo në emisionin “E diela Shqiptare”, ka ndodhur vërtetë një ngjarje e pazakontë dhe jashtë mase e trishtë.

Arditi gjatë telefonatave te zakonshme ku flet dhe luan me fituesit e Telebingos, sot ndodhi një ngjarje e cila kurrë më parë nuk ishte dëgjuar në këtë emision.

Ardit Gjebrea telefonoi një prej fituesëve të Bingos, papritur në telefon u dëgjua një grua e cila nuk përkonte me personin që kishte të shkruajtur emrin në biletë, më pas Arditi pyet se ku ndodhet zotëria që kishte të shkruar emrin në biletë.

Ajo i tha se zotëria në fjalë kishte ndërruar jetë këtë mëngjes, kjo stepi Arditin dhe gjithë stafin dhe publikun në skenë.

“I zoti i biletës v diq sot në mëngjes,”- tha gruaja duke qarë, gjë që bëri që të prekeshin edhe të pranishmit në studio.