Arian Çani mbreme serish ishte ne ak.ssion,put.thë kë.ngëtaren shqiptare nga (Video)

Tuna është një prej femnave më tërheqëse dhe femer super seksi e estradës, e cila çm.end të gjithë me bukuri.n dhe for.mat e saj. Ndërsa tani bëhet fjalë për gazetarin thumbues i cili çdo javë interviston personazhet e sho.w.bizit sh.qiptar me pyetje nga më pikante. Në një moment gjatë intervistës, duke bërë shaka Ariani ka tentuar të put.hë në buzë këngëtaren Altuna Sejdiu, këngëtarja edhe me e nx.ehur edhe provokuese se gaz.etari mod.eratori Cani. i ka mbajtur lojën i është afruar dhe.………shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn