Arjan Çani e tregon: Kur linda unë prindërit më çuan në jetimore, ja përse dhe sa kohë qëndroi aty

Moderatori i emisionit “Zonë e Lirë”, në Televizionin Klan, Arjan Çani, ka suprizuar publikun, kur në nisje të bisedës me një djalë jetim nga Shkodra, ka treguar se kur ka lindur, nëna e tij ka qenë studente në Shkodër dhe babai, duke qenë se ishte ushtarak, nuk kishte mundësi që të shkonte tek ajo.

Për këtë arsye, Arjan Çani tregon për herë të parë se e kanë dërguar disa ditë në jetimore.