Arjan Çanit i pengon emri ‘Allah’ i thotë të ftuarit: Pse thua Allah ti (Video) ?

Arjan Çanit i pengon emri ‘Allah’ i thotë të ftuarit: Pse thua Allah ti (Video) ?

i çdo herë edhe këtë javë ka pasur debat televiziv në emisionin “Zonë e Lirë” në tv klan.Kësaj radhe analisti i njohur i këtij emisioni Arjan Curri, ka pasur një debat me anëtarin e Partisë Demokratike të Shqipërisë Ervin Salianji.Gjatë bisedës mes tyre analisti Curri, i cili është edhe teolog e ka përmendur emrin Allah në emision shtype rekl,am dhe shiko vide,on