Arjola tregon historinë e saj tronditëse: Donin të m’i ndanin fëmijët

Arjola tregon historinë e saj tronditëse: Donin të m’i ndanin fëmijët

Arjola ka tro nditur shpesh herë opinionin publik me vështirësitë e shumta që ka pasur martesa e saj.

Sot ajo është ndalur tek momenti i divorcit dhe sakrificat që i është dashur për të fituar kujdestarinë e fëmijëve të saj.

“Kam 3 vite që jam në gjyq, donin të m’i ndanin fëmijët. I thash ose me mua ose me atë, fëmijët nuk pranoj t’i ndaj”,- tha ajo.

Gjithashtu ajo ka shtuar se me babin e fëmijëve të saj nuk ruan më asnjë komunikim, pavarësisht se fëmijët janë në kontakt të vazhdueshëm.