Armend Ibrahimi i lutet Albin Kurtit: Uli pagat e deputetëve dhe qeverisë 60% e rinisë janë pa punë

Kryeministrit Albin Kurti i është drejtuar një letër publike nga ish Kryetari i Rinisë së LDK-së, Armend Ibrahimi. Ibrahimi në faqen e tij në Facebook e ka ripostuar një video të vitit 2018 ku ai iu kërkonte Kuvendit dhe Kryeministrit të atëherëshëm Ramush Haradinaj, që ti ulnin pagat e Deputetëve. Sipas Ibrahimit, Ramush Haradinaj e kishte keqkuptuar, e në vend që t’i ulte rrogat i kishte rritur edhe më shumë. PEr te pare videon shtyp ne rek;lamen me poshte