Arta Elezaj në lidhje me një biznesmen turk?

Jo rrallë herë është përfolur për jetën e saj private, madje së fundi i është përmendur emri se është e dashura e njërit prej politikanëve tanë, ani pse aktorja nuk ka reaguar pas këtij lajmi.Këto thashetheme me gjasë kanë rënë në vesh të shurdhët pasi që Arta ndodhet në Turqi duke shijuar në maksimum bukuritë e këtij vendi.E meqë aktorja kohët e fundit shihet kaq shpesh në Turqi, a mos vallë ka gjetur edhe kjo sikur Genta një të dashur biznesmen me prejardhej turke ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: