Arta Nitaj zbulon personin që ka në shtrat

Modelja dhe aktorja Arta Nitaj siç duket ditën e sotme e ka filluar me plot energji.

Ajo me tu gdhirë ka pozuar para pasqyrës, duke bërë ca lëvizje hot e tejet provokuese

Tek sa bën video duke reklamuar linjat mbresëlënëse, Arta padashje kap një pjesë të shtrati ku vërehet dikush aty.

Nuk vërehet mirë nësë është mashkull apo ndonjë shoqe e saj.

Edhe pse më e logjikshme do ishte të jetë aty një mashkull pranë gjithë kësaj femre të zjarrtë.