Arta vishet me fustan të ngushtë, do ta ‘shashtris’ Shpëtimin

Arta vishet me fustan të ngushtë, do ta ‘shashtris’ Shpëtimin…Shpëtim Desku është moderatori i njohur kosovar e që karrierën fillimisht e nisi si aktor. Ai tani është shumë i njohur dhe emisioni i tij është tejet i ndjekur,Krahas kësaj ai komentohet shumë edhe për jetën e tij private, ku është i martuar dhe ka dy vajza shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.