Artistja Rudina tregon kur ka humbur vir gjërinë dhe vendin më të Çud.itshëm ku e ka bërë

Në emisionin “Pop Culture”, Rudina ka treguar se në çfarë moshe e ka h umbur vir gjër inë dhe vendin më të çudi tshëm ku ka kryer marrë dhënie te cilat kur ti shikoni dhe ndegjoni do te sho koheni me ate se qfare ka ndodhe me kete vazje besoj se eshte diqkaa per tu diskutuar kjo… shtype rekl,a men dhe shiko videon.