Askush nuk priste që ata të dy të ndaheshin, Roberti bën atë që nuk pritej për të fshirë çdo gjurmë të Norës…

Martesa e tyre ishte e bujshme, e bujshme edhe ndarja.

Robert Berisha dhe Nora Istrefi kanë thënë se ruajnë marrëdhënie të mirë, e se shkau i ndarjes ishte konsumimi i dashurisë, megjithatë respekti për ish-çiftin ende vazhdon.

Robert Berisha ka publikuar një foto ku në fokus sëhtë parakrahu i tij i majtë, vend ku kishte bërë tatuazh edhe emrin e Nora Istrefit.

Berisha ka punuar një tjetër mbi të, për t’i humbur vëmendjen.