At.entati në Durrës, kush është i “forti” i Shijakut që ndodhej në automjet dhe femra qe po mbronin prokurorin

At.entati në Durrës, kush është i “forti” i Shijakut që ndodhej në automjet dhe femra qe po mbronin prokurorin

Një at.entat me ar.më z.jarri ndodhi pasditen e sotme tek mbikalimi i Shkozetit në Durrës, ku mbetën të pl.agosur tre persona.

Dyshohet se shën.jestër e su.lmit ka qenë prokurori Arjan Ndoja, i cili ka qenë në automjet me shtetasin Landi Muharremi, i cilësuar si i “forti” i Shijakut dhe një femër, identiteti i të cilës nuk bëhet me dije.

Tre të pla.gosurit janë transportuar dret Spitalit Rajonal të Durrësit shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: