Ate.ntat në mes të Vlorës/ Burri del nga makina duke bë.rtitur: Më vr.anë, më vr. anë (Pamje nga vendi i ngjarjes)

At.entati në lagjen ’10 korriku’ të Uji i Ftohtë në Vlorë, pranë ish SHIK-ut.Sipas raportimeve të para një person ka që.lluar me ar.më një tjetër. Autori ende i paidentifikuar ka që.lluar me një ar.më të tipit pist.oletë dhe më pas është larguar nga pas pallatit që duket në këto pamje.Ndërkaq, duket se shënjestra ka qenë personi i cili gjendej në këtë makinë.Ai sipas dëshmitarëve ka bërtitur : Më vr.anë, më vr.anë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: