Ate ntati ndaj Prokurorit Ndoji/ Prokuroria zbulon provën që fun dos Redjan Rrajën, e bën pjesë të ate ntatit: Ishte në makinë

Ate ntati ndaj Prokurorit Ndoji/ Prokuroria zbulon provën që fun dos Redjan Rrajën, e bën pjesë të ate ntatit: Ishte në makinë

Prokuroria siguron prova të reja për Redjan Rrajën, i arr.estuar pas at.entatit ndaj makinës së Prokurorit Arjan Ndoji. Refuar burimeve të besueshme nga organi i akuzës, gazetarja Klodiana Lala tha për Balkanweb se Prokuroria ka administruar akt ekspertimin e ADN për Rrajën. Të njëjtat burime thotë se ADN e përftuar në kampionet e marra në tri sende në makinë janë të perputhshme me atë të Redjan Rrajës ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: