Atë që BE’ja nuk e bëri për 9 vite ndaj Kosovës, Trump e bëri për 4 muaj

Menjëherë pas këtij veprimi, për fillimin e linjës ajrore mes Kosovës dhe Serbisë, ka qenë i dërguari i presidentit të SHBA’së për bisedimet Kosovë -Serbi.
“Presidenti Donald Trump edhe një herë na çoi në një fitore historike. Kosova dhe Serbia sot nënshkruan marrëveshje për fluturimet e para direkte midis Prishtinës dhe Beogradit pas 21 vjetësh. Faleminderit ‘Lufthansa’, NATO, Robert C O’Brien dhe liderët e Kosovës dhe të Serbisë”, shkroi Grenell. Per te pare videon shtyp ne re’klamen me poshte