Ate’ntati ndaj prokurorit/ Kejvina nuk e merr makinën, çfarë u gjet në celularin e saj

Vetëm një ditë pas kërkesës së Kejvina Kthellës në Gjykatë e Kr imeve të Rënda, Prokuroria ka vendosur t’i kthejë modeles celularin.Prokurorët kanë këqyrur telefonin e saj dhe kanë arritur në përfundimin se nuk ka interes më për hetim. Ndërkohë, Prokuroria ka vendosur të mos i kthejë Kthellës automjetin, të cilin e konsideron si provë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: