Atifete Jahjaga veç po rinohet, shfaqet në formë të përsosur

Ish Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, paraqitej në publik gjithmonë shumë e kuruar dhe me stil, derisa së fundmi ajo ka arritur edhe forma trupore të përsosura.Kjo duket qartë edhe në fotografitë që ish presidentja ka publikuar këto ditë, e që po duket në formë si asnjëherë tjetër.Ajo çfarë bie në sy është eleganca në shtype rek.lamen shiko pamjet…