Atje po na trajtojn si princesha vajzat nga Shqipëria: ma mirë martohemi me serbët se sa me kosovarët

Shqiptaret nuk po heqin dorë nga martesa me serbët. Disa nga serbët janë kundër këtyre martesave. Këtë e kanë vërtetuar disa komentues të Telegrafit serb të cilët kanë thënë se këto martesa janë të gabuara. Mirëpo ka të tillë që mendojnë ndryshe duke thënë se gratë shqiptare janë vetësakrifikuese, i respektojnë burrat Hap hapsiren e meposhtme dhe pas 10 sekondave direktoheni tek lajmi i plote.